Over annabelle

Annabelle tuinontwerp maakt betaalbare tuinontwerpen voor particulieren. Het creatieve brein achter Annabelle tuinontwerp is Ellen van den Maagdenberg.

" Mijn passie voor tuinen is ontstaan met het hebben van een eigen tuintje toen ik een jaar of zeven was. Deze passie heeft zich steeds verder uitgebreid van groene balkons naar de aanleg van onze eerste echte tuin bij ons nieuwbouwhuis. Koop je een nieuwbouwhuis, dan begin je zonder tuin en heb je eigenlijk geen keus, je moet iets doen met de grond. Cursussen tuinontwerpen en beplantingskennis volgden met een goed basisontwerp voor onze nieuwe tuin als resultaat. Het ontwerpen van tuinen viel zo goed in de smaak dat ik daarna regelmatig vrienden, kennissen en familie verblijdde met een ontwerp en beplantingsadvies. Na een wat rustigere periode op ontwerpgebied heb ik in 2008 het ontwerpen weer opgepakt en in 2010 is Annabelle tuinontwerp opgericht."

"Nu is het mijn doel iedereen te voorzien van een mooie tuin. Mijn credo is: een goed doordacht tuinontwerp is de beste basis voor jouw droomtuin!"

Over annabelle